Suunnittelemme ja toteutamme yritysten verkkosivustot käyntikorttisivustoista verkkokauppoihin.  Tarjoamme myös muita digitaaliseen viestintään liittyviä palveluita sekä perinteistä graafista suunnittelua. Meiltä saat halutessasi kaiken, mitä tarvitset yrityksesi viestintään! Alla on esimerkkejä tarjoamistamme palveluista.

Verkkosivustot

Toteutamme isot ja pienet verkkosivustot sekä verkkokaupat. Käyttämämme julkaisujärjestelmä on WordPress, joka tekee sivuston sisällön päivittämisestä helppoa ja mukavaa!

Kotisivutila ja WordPress-ylläpito

Tarjoamme kotisivutilaa hintaan 30 € / kk (alv. 0 %.) Hintaan kuuluu sivuston säännöllinen varmuuskopiointi sekä WordPress-ytimen, teemojen ja lisäosien päivitykset.

Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme yrityksesi brändiä tukevan yritysilmeen sovelluksineen, joita voivat olla esimerkiksi logo tai lehti-ilmoitus. Saat meiltä myös tarvitsemasi painotuotteet: esitteet, käyntikortit, julisteet, tarrat…

Google yrityksille

Google tarjoaa yritysten käyttöön kattavan valikoiman palveluita, jotka edesauttavat näkyvyyttä verkossa ja työkaluja mm. verkkosivuston kävijäliikenteen seurantaan. Tarjoamme yrityksille apua Googlen erilaisten palveluiden käyttöönotossa.

Facebook-markkinointi

Facebook-sivu on yrityksen Facebook-markkinoinnin perusta. Suunnittelemme Facebook-sivut sekä ideoimme ja toteutamme mainoskampanjat.

Uutiskirje

Uutiskirjeen avulla voit tiedottaa asiakkaitasi yrityksesi ajankohtaisista asioista ja kohdentaa markkinointia tehokkaasti. Suunnittelemme tyylikkäät uutiskirjepohjat ja opastamme MailChimp-palvelun käyttöönotossa.