ZyXEL NWA1123-AC Pro -WiFi-tukiasema

182,00 

Tuotetunnus (SKU): NWA1123ACPRO-EU0101F Osasto:

Kuvaus

NWA1121-NI on ihanteellinen tuote suuren mittakaavan langattoman verkon asennuksiin sisätiloissa. Tukiasemassa on erinomainen suorituskyky ja sen peittoalue ja kantama kattavat myös kookkaat tilat kuten hotellit ja koulut. Laite on muotoiltu huomaamattomaksi ja sen antennit on kätketty. Tukiasema asennetaan kattoon palovaroittimen tapaan.

Tavallisten peittoalueeseen ja liitettävyyteen liittyvien ongelmien välttämiseksi tukiasemassa on 802.11n-standardi ja laatua parantavia toimintoja kuten säteenmuodostus (Beamforming), LDPC (Low-Density Parity-Check) ja MLD (Multicast Listener Discovery). Edistyksellisten toimintojen ansiosta NWA1121-NI ei tarjoa ainoastaan 300 Mbps:n tiedonsiirtonopeutta, vaan myös vakaat ja luotettavat yhteydet sekä peittoalueen, joka on 50 prosenttia entistä suurempi.

NWA1121-NI-tukiasemassa on 802.3af POE -standardi (Power Over Ethernet), mikä tekee tukiasemien asentamisesta kustannustehokasta – virtajohtoja ei tarvita, sillä laite saa virtaa Ethernet-liitännän kautta. Tukiasema on valmis myös tulevaisuutta silmällä pitäen, sillä se tukee sekä vanhaa IPv4- että uutta IPv6-protokollaa. Tämä helpottaa yritysten ja organisaatioiden päivityksiä uuden standardin mukaiseksi. NWA1121-NI on valmistettu myrkyttömistä materiaaleista. Lisäksi se ei sisällä halogeeneja, mikä vähentää mahdollisen tulipalon yhteydessä syntyvän savun määrää. Laite onkin hyvä vaihtoehto erityisesti julkisiin tiloihin, joissa turvallisuudelle asetetaan korkeita vaatimuksia.

Kuten kaikkia NWA1100-sarjan tukiasemia, myös NWA1121-NI-tukiasemaa voi hallita ZyXELin Enterprise Network Center (ENC) -hallintaohjelmiston avulla. Se helpottaa hallinnointia, sillä useita verkkoja voi käsitellä samalla alustalla riippumatta siitä, missä verkot sijaitsevat maantieteellisesti. ENC soveltuu erityisen hyvin suuriin asennuksiin. NWA1121-NI-tukiasemaa voi kuitenkin hallita myös yksittäisenä yksikkönä web-käyttöliittymän avulla.

•    802.11n ja jopa 300 Mbps:n tiedonsiirtonopeus
•    802.3af POE (Power Over Ethernet) -yhteensopiva
•    IPv6-yhteensopiva
•    Yritysluokan turvallisuusasennukset
•    Hallittavissa ZyXELin Enterprise Network Center -ohjelmiston avulla