Microsoft Wireless Desktop 3050 / langaton näppäimistö ja hiiri

49,00 

Tuotetunnus (SKU): PP3-00009 Osastot: ,

Kuvaus

Korista työpöytäsi kauniin nykyaikaisella näppäimistö-hiirisetillä. Tulet arvostamaan tämän työpöytäsetin kauneutta, joka perustuu yhdistelmään kiiltäviä ja kuviollisia pintoja. Kaareva malli ei ainoastaan viehätä silmää. Se kannustaa käyttämään luonnollista asentoa, jossa kädet ja ranteet on suunnattu mukavimmalla tavalla. Langattoman yhteyden ansiosta pääset eroon johdoista ja voit työskennellä mistä vain huoneesta – 10 metrin etäisyydellä. Näppäimistön ja hiiren ohjelmoitavilla painikkeilla pääset nopeasti käsiksi ohjelmiin, tiedostoihin, mediasisältöön ja verkkosivuihin, joita käytät useimmin. Nauti tarkkuudesta tällä täysin varustellulla hiirellä. Sen Microsoft BlueTrack Technology1 varmistaa kohdistimen täsmällisen hallinnan lähes kaikilla pinnoilla.

Ergonominen Comfort Curve -muotoilu
Microsoftin Comfort Curve -muotoilun ansiosta ranteen asento pysyy luontevana.

BlueTrack Technology
BlueTrack Technology yhdistää optisen tehokkuuden laserin täsmällisyyteen. Lopputuloksena on parempi seuranta lähes kaikilla pinnoilla.

Tehtäväpalkin pikanäppäimet
Pääset helposti ohjelmiin näppäimistön pikanäppäimillä.

2,4 GHz, luotettava langaton
Nauti 2,4 gigahertsin (GHz) langattomasta tekniikasta, joka tarjoaa luotettavan yhteyden jopa 10 metrin etäisyydellä, miltei kokonaan ilman häiriötä.

Suunniteltu käyttömukavuuden ehdoilla
Käyttömukavuudeltaan ennennäkemätön. Kirjoita aiempaa mukavammin matalaprofiilisella, hiljaisella näppäimistöllä. Rannetuki ja irrotettavat jalat mahdollistavat ranteille luonnollisen asennon.

Pienikokoinen, hiljaiset näppäimet
Nauti hiljaisista, herkistä ja ohuista näppäimistä.

Nelisuuntainen vieritys
Vieritä vasemmalle, oikealle, eteen ja taakse. Siirry projektista toiseen nopeasti ja tehokkaasti.

Lisätiedot

Paino0,5 kg