Rautaista Lemonsoft-osaamista jo yli 10 vuoden ajan

Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus Lemonsoft-projekteista aina käyttöönotosta koulutukseen ja sitä kautta ylläpitoon. Olemme toteuttaneet myös laajempia projekteja, joissa Lemonsoftiin kytketään verkkokauppa, extranet, EDI-tilauskanavat ja paljon muuta!

Lemonsoft

Tarvekartoitus

Selvitetään ensin nykytilanne ja tulevat tarpeet.

Tiedonsiirto

Siirretään vanhan järjestelmän tiedot Lemonsoftiin.

Määrittely

Määritellään koko projekti alusta loppuun.

Koulutus

Koulutetaan henkilöstö ottamaan kaikki irti uudesta ohjelmistosta.

Tarjous

Tarjoamme kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella.

Käyttöönotto

Avustamme myös käyttöönoton ajan, kunnes siirtymävaihe on suoritettu.

Tehokas toiminnanohjaus tarvitsee taustalle järjestelmän, joka pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot, yhdessä paketissa.

Lemonsoft soveltuu useimmille toimialoille riippumatta koosta tai toimialasta. Yhteistä asiakkaillemme on halu kasvaa ja kehittyä. Siksi yli 4000 asiakkaan valinta on Lemonsoft.

LemonOnline on Lemonsoftin ratkaisu toiminnanohjausjärjestelmän käyttämiseksi kaikilla laitealustoilla ajasta ja paikasta riippumatta.

LemonOnline toimii rinnakkain Lemonsoft-työasemaversion kanssa ja on luonnollinen valinta liikkuvan henkilöstön lisäksi heille, jotka haluavat käyttää toiminnanohjausta selaimen avulla.
Lemonsoft Online Sovellukset

Case:

HanArt Oy

Lemonsoft-verkkokauppaintegraatio
Järjestelmien välinen tiedonsiirto ja automatisointi

Extranet / verkkokauppa

Toteutimme Hanart Oy:lle extranetin, jota on mahdollista laajentaa myöhemmin palvelemaan myös kuluttaja-asiakkaita perinteisen verkkokauppatoiminnallisuuden avulla.

Verkkokauppa on integroitu Lemonsoftiin tavalla, joka mahdollistaa mm. varastosaldojen synkronoinnin 5 minuutin välein, myyntitilausten automaattisen luonnin ja paljon muuta!

Organisaatioiden välinen tiedonsiirto ja automatisointi

EDI-sanomayhteydet

Toteutimme Hanart Oy:lle myös molemminsuuntaisen EDI-sanomaliikenteen heidän ja usean asiakasyrityksen välille.

Toteutuksen avulla Hanart vastaanottaa tilaukset EDI-formaatissa, joista generoidaan automaattisesti tarvittavat kolli- ja lavatarrat, lähetys- ja puutelistat sekä raportoidaan kaikesta automatisoidusti niin asiakkaalle, kuin Hanartin varastolle ja johdolle.

Lemonsoft EDI-sanomaliikenne