APPLE 10.2inch iPad Wi-Fi + Cellular 32GB – Harmaa

509,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): MYMH2KN/A Osasto:

Kuvaus

 • Tehokas A10 Fusion -siru: pelaa aivan uudella tasolla
  Pelaaminen sujuu nyt kuin tanssi. A10 Fusion -siru tuottaa suoritus­kyvyn, joka tekee peleistä mukaansatempaavia, sulavia ja vaikuttavan yksityiskohtaisia. Lisäksi voit parittaa Bluetoothilla langattoman Xbox-ohjaimen, PlayStation DualShock 4 -ohjaimen tai MFi-peliohjaimen iPadin kanssa ja näin luoda ylivertaisen kannettavan pelikonsolin.
 • FaceTime HD-kamera ja 8 megapikselin takakamera: kuvaa kätevästi ja editoi näppärästi
  Käytitpä kuvaamiseen sitten iPadin 8 megapikselin takakameraa tai FaceTime HD -kameraa, iPhonea tai vaikka digikameraa, editointi sujuu aina kätevästi iPadin suurella ja vaikuttavalla näytöllä. Lisää hauskoja tehosteita, käytä suotimia, rajaa tai kierrä. Kun olet saanut aikaan täydellisen otoksen, voit jakaa sen sosiaalisessa mediassa tai lähettää kavereille napauttamalla.
 • 10.2 tuuman Retina-näyttö ja suurenmoiset stereokaiuttimet: kotiteatterisi myös matkoilla
  10.2 tuuman Retina-näytön ja stereoäänijärjestelmän ansiosta kaikki mitä katselet iPadilla näyttää ja kuulostaa mahtavalta.
 • Nopea Wi-Fi ja LTE: pysy tehtäviesi edellä
  Ohut ja kevyt muotoilu sekä nopea Wi-Fi ja 4G LTE Advanced sallivat iPadin kulkea mukanasi sinne, minne elämä sinut kuljettaa. Voit siis esimerkiksi selata verkkoa ja ladata kirjoja missä tahansa. Ja jopa 10 tuntia kestävän akun ansiosta voit tehdä tämän kaiken yhdellä latauksella. iPad tekee aika lailla kaiken muun, kantaminen jää sinun vastuullesi.
 • Yksityisyys vakiona: kirjaudu ja maksa sormenjäljelläsi
  Kuten jokainen Applen tuote, iPad on suunniteltu sinun yksityisyyttäsi ja tietoturvaasi ajatellen. Kirjaudu sisään Applella -toiminnon avulla voit kirjautua turvallisesti appeihin ja verkkosivuille Apple ID: llä, joka sinulla jo on. Touch ID tekee iPadin lukituksen avaamisesta ja ostosten tekemisestä Apple Paylla vaivatonta ja turvallista.