SAMSUNG GALAXY A21S DUAL-SIM WHITE 32 GB

145,00 

Tuotetunnus (SKU): SM-A217FZWNEUD Osasto:

Kuvaus

Galaxy A21s:ssä on useista Samsungin huippulaitteista tuttu Infinity-O-näyttö, jonka läpimitta on 6,5 tuumaa ja tarkkuus HD+. 20:9-kuvasuhde ja Dolby Atmos -äänentoisto takaavat, että viihdekokemukset ovat vahvoja niin pelien kuin videoidenkin parissa.

Tyylikäs muotoilu hoikkine runkoineen ja pyöristettyine kulmineen tukee laitteen sopusuhtaista kokoa, ja Galaxy S21s soveltuukin hyvin yhdellä kädellä käytettäväksi.

Galaxy A21s:ssä on kyvykäs neljän linssin takakamera, jonka älykkäät ominaisuudet tekevät ammattimaisten kuvien ja videoiden saamisesta helppoa. 48 megapikselin pääkamera ja 8 megapikselin ultralaajakulmakamera ovat omiaan tallentamaan maisemakuvat ja muut laajat näkymät. 2 megapikselin makrokamera taas taipuu erityisesti lähikuviin, joissa pienetkin yksityiskohdat pääsevät esiin. 2 megapikselin syvyyskameran mahdollistamalla Live Focus -toiminnolla taas käyttäjät voivat keskittyä kuvissa kaikkein tärkeimpään, kiitos ammattimaisen taustasumennuksen, olipa kuvauskohteena sitten ihminen, eläin, tai ruoka-annos. Lisää luovuutta kuviin tuovat kasvotunnistukseen perustuvat tarrat ja filtterit.

Galaxy A21s:n 5000 mAh:n akku on pitkäkestoinen ja tukee 15W pikalatausta, joten käyttäjät voivat aidosti ottaa kaiken irti puhelimestaan. Laitteen sisäinen tallennustila on 32 Gt ja tilan laajentaminen on mahdollista muistikorteilla 512 Gt asti, eli muistoille on aina tilaa puhelimessa. Lisää käytännöllisyyttä tuo One UI Core -käyttöliittymä, joka mahdollistaa yhden käden käytön ja tumman väritilan. Jokapäiväisen elämän helpottamiseksi Galaxy A21s tukee sekä kasvo- että sormenjälkitunnistusta.