Samsung C49J890 49″ -kaareva näyttö

862,00 

Tuotetunnus (SKU): LC49J890DKUXEN Osasto:

Kuvaus

Samsungin 49″ super ultra-wide CJ89 -näytön näkymä on vertaansa vailla. Innovatiivisen leveä 32:9-kuvasuhde ja kaareva näyttö tarkoittavat sitä, että näyttö vastaa kahta 27″ näyttöä. Laaja näkymä auttaa uppoutumaan sisältöön, tekemään useampaa asiaa kerralla saumattomasti ja nauttimaan vaikuttavista pelielämyksistä.

 • Picture-by-Picture -toiminto
  Picture-by-Picture -toiminnon avulla näyttöön voidaan liittää kuvanlähteitä alkuperäisen kuvanlaadun heikentymättä.
 • Sisäinen KVM-kytkin
  Sisäinen KVM-kytkin antaa mahdollisuuden hallita kahta näyttöön liitettyä laitetta samalla näppäimistöllä ja hiirellä. Kahden laitteen välillä voi siis vaihdella painamalla yhtä painiketta, joka on kätevästi näytön alareunassa.
 • Kaksi USB Type-C -liitäntää
  Kaksi USB Type-C -liitäntää siirtää sekä virtaa että dataa, joten voit ladata laitteitasi suoraan näytön USB-liitännästä. Voit liittää yhteensopivan kannettavan tietokoneen tai mobiililaitteen USB Type-C -liitäntään, jolloin näyttö peilautuu suurelle näytölle ja laitteen akku latautuu samalla.
 • Myötäilevä peligrafiikka
  Nopea 144 Hz: n virkistystaajuus varmistaa virheettömän sulavat liikkeet myös suuren kuvataajuuden peleissä. Virkistystaajuuden voi tarpeen vaatiessa vaihtaa myös 60 Hz: n ja 120 Hz: n tasolle.
 • Sisäiset kaiuttimet
  Näytössä on kaksi sisäistä 7 watin kaiutinta, joiden ansiosta voit nauttia elokuvista, peleistä ja verkkosisällöstä ilman pöytätilaa vieviä ulkoisia kaiuttimia tai johtoja.
 • Ergonominen kaarevuus
  Näytön 1800R: n kaarevuus perustuu ihmissilmän luonnolliseen kaareen, joten silmäsi ovat koko ajan samalla tarkennusetäisyydellä näytöstä. Kun silmien ei tarvitse vaihtaa tarkennusta, kaarevuus antaa ergonomisesti miellyttävämmän katselukokemuksen kuin litteillä näytöillä.
 • Mukavuutta silmille
  Silmiä säästävä tila minimoi sinisen valon ja Flicker Free -teknologia vähentää näytön häiritsevää välkkymistä, joten silmät eivät väsy pidemmästäkään katselusta.