Plantronics Blackwire C710 Mono, Bluetooth USB, kuulokkeet

124,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 87505-02 Osasto:

Kuvaus

 

Langallista luotettavuutta ja langatonta joustavuutta.

Monipuoliset Blackwire 710/720 -UC-kuulokkeet ovat oikea valinta tilanteisiin, joissa vaaditaan erinomaista tietokoneäänen laatua sekä saumatonta Bluetooth-yhteyttä matkapuhelimiin ja tabletteihin. Tarjolla on vertaansa vailla olevaa äänenlaatua sekä Smart Sensor -tekniikka, joka vastaa puheluun automaattisesti, kun kuulokkeet laittaa päähän. Lisäksi mukana on irrotettava kaapeli matkapuheluihin vastaamiseen myös muualla kuin työpisteessä.

Tietokoneen ja matkapuhelimen kanssa käytettävissä kuulokkeissa langallinen käyttömukavuus ja kestävyys yhdistyvät langattomuuden vapauteen ja joustavuuteen. Blackwire 710/720 on ihanteellinen valinta tietotyöläisille, jotka tarvitsevat saumattoman ratkaisun puhelujen hallintaan tietokoneella, matkapuhelimella tai tabletilla. Kyseessä ovat markkinoiden integroiduimmat huipputason UC-kuulokkeet.

Erinomaisella tietokoneäänellä varustetut monipuoliset kuulokkeet ovat ihanteellinen ratkaisu niille, jotka tarvitsevat saumattoman ratkaisun puhelujen hallintaan tietokoneella, matkapuhelimella tai tabletilla. Niiden avulla voit puhua matkapuheluja myös poissa työpisteestä. Irrotettava kaapeli ja integroitu vaatepidike mahdollistavat liikkumisen työpaikalla. Puheaikaa on kymmenen tuntia. Kuulokkeiden korvatyynyt taittuvat litteiksi, jolloin ne on helppo sujauttaa kestävään kantokoteloon.

Yhteyslaitteet PC-tietokone USB:n kautta, matkapuhelin tai tabletti Bluetoothin kautta
Kohderyhmä Käyttäjät, jotka käyttävät paljon ääntä PC-tietokoneen kautta ja jonkin verran matkapuhelinviestintää
Yhteensopivuus Windows® tai Mac OS
Puheaika Jopa 10 tuntia, jopa 10 vuorokauden valmiusaika, jopa 6 tuntia kuunteluaikaa (A2DP)
Langaton taajuus Bluetooth 3.0 ja EDR
Äänentoisto Dynaaminen taajuuskorjain, mikrofonin taajuusvaste 100 Hz–8kHz optimaalinen laajakaistaääntäpuheluille (enintään 6 800 Hz), hifi-stereolähtö 20 Hz–20 kHz (vain C720), parannettu DSP-signaalinkäsittely, melua vaimentava mikrofoni, A2DP
C710 (yksikanavainen) / C720 (kaksikanavainen/stereo) UC-vakioversio UC-sovelluksia ja esim. Avayan®, Ciscon®, IBM:n® ja Skypen® puhelinohjelmistoja varten*
C710-M (yksikanavainen) / C720-M (kaksikanavainen/stereo) Skype for Business -sertifioitu ja Microsoft® Lync® -optimoitu.
* Lataa sovelluksiin uusin Plantronics Spokes -ohjelmistoversio, niin voit hallita puheluja yhdellä painalluksella.

Lisätiedot

Paino 0.3 kg