was successfully added to your cart.

Ostoskori

Yhteystiedot, päivystysajat ja palvelumme

By syyskuu 2, 2015 Ei kategoriaa

Kesälomat on pidetty ja TM-Tieto palvelee asiakkaitaan jälleen normaalisti. Alla on tärkeää tietoa päivystysajoistamme ja yhteystiedoistamme. Muistathan välittää nämä tiedot yrityksesi sisäisesti kaikille, jotka käyttävät palveluitamme tai ovat niiden tarpeessa.

Yhteystiedot ja päivystysajat

Puhelinnumeromme ovat 044 210 0024 / Taavi ja 044 210 0025 / Atte. Tavoitat Taavin parhaiten päivittäin klo 6.00-21.00 ja Aten klo 8.00-16.00. Muista, tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa!

Palvelumme

TM-Tiedon palveluihin kuuluvat palvelin- ja työasemaylläpito, tuki ja konsultointi yritysten it-asioissa. Meidän kauttamme saat myös kaikki yrityksesi IT laitteistot (palvelimet, työasemat, kannettavat, tulostimet, tabletit, puhelimet yms.), ohjelmistot sekä pilvipalvelut. Muista kysyä myös muista rahoitus ja leasing -vaihtoehdoista. Ylläpitopalvelumme ominaisuudet räätälöidään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Tukipalveluihimme kuuluvat mm. asennukset, laitteiden käyttöönotto, huollot ja ongelmatilanteiden selvittäminen.

Asiakkaidemme toiveesta tarjoamme nyt uutuutena myös verkkosivustojen suunnittelua Kotisivustot.fi– brändinä. Miltä kuulostaisi helposti päivitettävä kotisivusto alkaen hintaan 890 euroa? Edullinen Starttipakettisivustomme sisältää kaiken, mitä tarvitset päästäksesi alkuun, ja se kasvaa tarvittaessa yrityksesi mukana.

Leave a Reply